Träningsläger för alla

Gothia Sportstravel i Göteborg är den ultimata resebyrån för idrottslag som strävar efter att arrangera träningsläger runt om i världen. Oavsett om det handlar om fotboll, friidrott, simning, handboll eller basket, så erbjuder Gothia Sportstravel skräddarsydda läger för idrottslag från Sverige och Europa.

Med en bred erfarenhet inom idrott som spelare, tränare och lagledare, vet teamet på Gothia Sportstravel precis vad som krävs för att organisera ett träningsläger som verkligen ger resultat inför säsongen. Det som verkligen skiljer dem åt är deras dedikation till att säkerställa högsta kvalitet genom att personligen besöka och utvärdera samtliga anläggningar de samarbetar med. Med en sådan erfarenhet kan de erbjuda den mest kunniga och engagerade personalen för varje träningsläger.

När du bokar ett träningsläger med Gothia Sportstravel tilldelas du en personlig kontaktperson som finns tillgänglig för att svara på alla dina frågor och se till att ditt träningsläger blir precis som du önskar. Deras mål är att göra ert träningsläger så smidigt och framgångsrikt som möjligt.

Gothia Sportstravel tar hand om alla detaljer under ert träningsläger, inklusive bokning av hotell, flyg, transport, träningstider, matcher, utflykter och mycket mer. Med dem vid din sida kan du fokusera på att maximera din idrottsliga potential medan de tar hand om allt det praktiska.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *