TRÄNINGSLÄGER FÖR ALLA

Träningsläger för alla typer av grupper. Gothia Sportstravel arrangerar träningsläger för Simklubbar, Fotbollsklubbar, Friidrottsklubbar med mera. Boka Träningsläger och läger med Gothia Sportstravel runt om i hela Europa och erhåll den bästa möjliga servicen. Gothia Sportstravel erbjuder Sveriges bästa service på träningsläger med den mest kompetenta personalen. 

Kontakta oss redan idag för mer information om träningsläger!

Fotbollsläger
5/5

Träningsläger i hela Europa

Gothia Sportstravel: Din Partner för Träningsläger inom Fotboll, Simning och Friidrott

Att arrangera ett träningsläger för idrottslag är en utmaning i sig. Det kräver tid, planering och en djup förståelse för idrottens behov. Här kommer Gothia Sportstravel in i bilden. Med en gedigen erfarenhet och en passion för idrott, erbjuder Gothia Sportstravel skräddarsydda träningsläger för fotbollslag, simklubbar och friidrottsklubbar. Låt oss utforska hur de gör träningsläger till en oförglömlig och utvecklande upplevelse för idrottslag runt om i världen.

Fotbollsträning på Högsta Nivå: Fotboll är en av världens mest populära idrotter, och det är viktigt för fotbollslag att ha tillgång till kvalitativ träning och utmärkta faciliteter. Gothia Sportstravel samarbetar med välrenommerade tränare och fotbollsfaciliteter för att erbjuda fotbollslag en träningsupplevelse på högsta nivå. Oavsett om det är teknikträning, taktiska övningar eller matchspel, så anpassar de träningslägret efter lagets behov.

Simning i Perfekta Vattenförhållanden: För simklubbar är vattenförhållandena avgörande för en lyckad träningsperiod. Gothia Sportstravel erbjuder träningsläger på platser med utmärkta simfaciliteter och professionella tränare. De ser till att simmare har de bästa förutsättningarna för att förbättra sin teknik, kondition och snabbhet i vattnet.

Fart och Styrka inom Friidrott: Friidrott är en mångsidig sport som kräver utmärkta anläggningar och specialiserad coaching. Med erfarenhet av att arrangera träningsläger för friidrottsklubbar, erbjuder Gothia Sportstravel en möjlighet för friidrottare att utvecklas inom olika grenar. Från sprint och längdhopp till släggkastning och maraton, de skapar ett skräddarsytt träningsprogram för varje grupp.

Kulturellt Berikande Upplevelse: Ett träningsläger med Gothia Sportstravel är inte bara idrott, det är en kulturell upplevelse. De väljer noggrant ut destinationer som erbjuder laget möjligheten att utforska nya kulturer och bygga teamkänsla utanför träningsplanen. Denna kombination av träning och kultur berikar idrottslagets erfarenhet och skapar minnen för livet.

Flexibilitet och Anpassning: En av de största fördelarna med att välja Gothia Sportstravel är deras flexibilitet och anpassning. Varje träningsläger skräddarsys för att möta specifika behov och mål för varje idrottslag. Oavsett om det är en kort träningshelg eller en längre träningsperiod, kan de skapa ett program som passar.

Gothia Sportstravel har gjort det möjligt för fotbollslag, simklubbar och friidrottsklubbar att uppleva träningsläger av högsta kvalitet. Med deras dedikation till idrott och expertis inom arrangemang, erbjuder de idrottslag en chans att utvecklas och växa på och utanför fältet. Så om du letar efter den perfekta platsen för ditt nästa träningsläger, tänk på Gothia Sportstravel som din partner för en oförglömlig och berikande upplevelse.

Svetsa samman gruppen inför säsongen!

Bli ett lag!

Få ihop gruppen att jobba som ett lag genom att resa & skapa minnen tillsammans

Lev som ett proffs

Testa på under ett par dagar att träna och leva som ett proffs med laget.

Träna utan att frysa

Träna i kortbyxor och kortarmat i Mars och Februari utan att stå och frysa på träningarna.

Internationella Träningsmatcher

Spela Internationella träningsmatcher mot lag från andra delar av Europa.